alt
Πιστοί στο ραντεβού τους, πολύς κόσμος από το Βροντάδο και τη Χίο και οι Αρχές του τόπου κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων της Εστίας του Φ.Ο.Β. για την κοπή της Βασιλόπιτας του Ομίλου που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, ο οποίος απηύθυνε πατρικές συμβουλές.

 

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Β. Πολύδ. Στείρος ευχήθηκε σ’ όλους για την καινούρια χρονιά, ιδιαίτερα στον Σεβασμιώτατο που παρευρίσκεται για 32η συνεχή χρονιά στην πρωτοχρονιάτικη αυτή εκδήλωση του Ομίλου, ευχηθείς μακροημέρευση, και στους νεοεκλεγέντες άρχοντες που παραβρέθηκαν Κωνστ. Γανιάρη – Αντιπεριφερειάρχη, Πολύδ. Λαμπρινούδη – Δήμαρχο Χίου, Ιω. Χαλλιορή – επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης, Κων. Μούνδρο – Αντιδήμαρχο Χίου, Νικ. Νύκτα – υπεύθυνο Παιδείας του Δήμου, Αντ. Καλαγκιά – Δημ. Σ/λο Χίου, Δέσπ. Ψώρα-Λούρου – Πρόεδρο Τοπικού Σ/λίου Βροντάδου και Δέσπ. Βλυσίδου – μέλος Τοπ. Σ/λίου Βροντάδου.
Τα κάλαντα, τα Βρονταδούσικα κάλαντα και τα παινέματα από τη Χορωδία υπό τη διεύθυνση του μουσικού Σταύρου Στείρου, η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη και κυρίως οι έμμετροι μποναμάδες που καθιέρωσαν και ενέδειξαν τη γιορτή αυτή, έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση. Φέτος μποναμάδες συνέθεσαν οι Ιάκ. Μπριλής, Δημ. Κυριαζής, Δέσπ. Βλυσίδου και Ματθ. Νιονάκης.
Τέλος απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στα μέλη του Φ.Ο.Β. Στυλιανό Μπαχά, Αργυρώ Καστάνου και Γεώργιο Σκέλλα, στους αθλητές και αθλήτριες του Φ.Ο.Β. altΣίμο Ζαννίκο, Θεοδώρα Στείρου και Ευτυχία Πιταούλη, στον έφορο του μπάσκετ Ιωάννη Μπατή και στο Σωματείο της Ένωσης Βρονταδουσίων Αττικής {ΕΒΑΤ) για τη συμπλήρωση 50 χρόνων προσφοράς στον Βροντάδο και τους Βρονταδούσους της Αττικής, μοιράστηκαν Αγιοβασιλιάτικα καραβάκια (έμπνευση του Αντώνη Νικολάου και χορηγία Φροντιστηρίου Γερμανικής γλώσσας Παναγιώτη Πάτρα) και Βασιλόπιττάκια που συνοδευόταν από πλούσια δώρα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, του ζαχαροπλαστείου A la créme, του super market Key Food, του βιβλιοπωλείου ΠΥΞΙΔΑ, της επιχείρησης Οικία Μ των Κώστα και Άννας Μούνδρου, των κατ/των Αντίκα, Γ. Κριτούλη, ΜΑΙΡΗ, της Σταυρούλας Aπ. Τσαμπαρλή και των Έφης Τσιροπινά – Κυριαζή και Ιω. και Άννας Τριπολίτου
Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρ. Ιω. Κοντός, ο Αιδ. Ιω. Μουσάς και ο Ιεροδ. Κήρ. Φαράκλας.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι Λυκειάρχες Νικ. Στείρος και Ερατώ Μπαχά, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ιάκ. Μπριλής, ο Πρόεδρος του Ι. Τάγματος Αγ. Παντελεήμονος Χριστ. Φόρος, ο Πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ Ανδρ. Αξιωτάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ιω. Τζήκας, ο τ. Δ/ντής Εκπαίδευσης Παύλ. Καλογεράκης, ο τ. Πρόεδρος της Ε.Β.ΑΤ. Ιάκ. Ζαννίκος κ.ά.