26/4 (ΑΝΔΡ) ΦΟΒ – ΟΜΗΡΟΣ 61-77

Άνοιξη του 1924. Μια ολιγάριθμη ομάδα δραστήριων και προοδευτικών συμπολιτών μας, σκέφθηκε να δημιουργήσει στο Βροντάδο πνευματική ζωή.
Δύο μόλις χρόνια μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, όταν η ζωή στο μυροβόλο νησί της Χίου, άρχιζε να παίρνει τον κανονικό ειρηνικό της ρυθμό, ο άξιοι νέοι συμπολίτες μας συνέλαβαν την ιδέα της ιδρύσεως του Φιλοπροόδου Ομίλου Βροντάδου (Φ.Ο.Β.).

Άνοιξη του 2014. Ο διαιτητής  κ. Κώστας Βογιατζής  με την σκανδαλώδη διαιτησία του κατάφερε (πρώτη φορά στα 90χρονα της ομάδας μας), να στερήσει το δικαίωμα μας να διεκδικήσουμε επι ίσοις όροις το χθεσινοβραδινό παιχνίδι και να βρεθούμε εμείς στον τελικό.
Πιστεύουμε οτι ο εν λογω διαιτητής αγχωμένος απο την παρουσια ανθρώπων της ΚΕΔ στο γήπεδο θέλησε να δείξει το σκληρό του πρόσωπο μόνο προς το σωματείο μας και ετσι κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής, χωρις ακόμη να καταλάβουμε τον λόγο που απέβαλε δυο βασικούς παίκτες μας (Κ. Τζιάγκα, Γ. Κώσταλο).Το μπασκέτ παίζεται στο παρκέ και πρωταγωνιστές πρεπει να ειναι οι αθλητές.  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να επενδύουμε και του χρονου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ομήρου και καλή συνέχεια.


Διαιτητές: Λουκαράκης-Βογιατζής

Δεκάλεπτα: 21-16, 10-22, 09-14, 21-25

ΦΟΒ (Αμέντας): Πλατής 2, Σπυράκης, Πασπαλάς 12, Κώσταλος 6, Κουιμτζής 23, Τζιάγκας 2, Μιμίδης, Κόττας 3, Αγγελίδης 8, Κουντουριάδης 1, Ζούμας 4

ΟΜΗΡΟΣ (Μπόλιας): Μοσχούρης 10(2), Ψιακής 9, Μακρίδης 9, Κέμος, Σκανδάλης, Φεγκουδάκης 4, Φλαμουράκης, Στακιάς 13, Λεγάτος 15(2), Φουντουλάκος 17(5), Χαμέτης, Φαφαλιός