Την 1η του νίκη σημείωσε το τμήμα Παίδων του ΦΟΒ πριν λίγο στο κατάμεστο κλειστό στάδιο Χίου επι του Κούρου Σάμου για την προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με σκορ 58-54. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τα παιδιά μας με διψήφια διαφορά, με το ατού μας, τις γρήγορες αντεπιθέσεις και την άμυνα ψηλά. Αξιοσημείωτο είναι οι 13 τάπες και οι όμορφες φάσεις του 1ου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Coach Aγγελίδης κάνοντας rotation και δοκιμάζοντας τις επιλογές του καθώς φαινόταν το παιχνίδι είχε κριθεί,  η απόδοση της ομάδας έπεσε, όπου στο  4ο δεκ.  χάνοντας πολλά ριμπάουντς, η ομάδα της Σάμου πλησίασε στο σκορ. Το καθαρό μυαλό στο τέλος όμως έφερε την ιστορική αυτή νίκη για την ομάδα μας. Τα ξημερώματα στις 5.00πμ η ομάδα μας αναχωρεί για την Μυτιλήνη όπου εκεί θα αγωνιστεί με τον Αίολο Λέσβου στις 2:30μμ στο Κλειστό Γυμν. Νεάπολης , όπου έαν πάρει το “διπλό” θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Αιγαίου. Ως τότε ελπίζουμε την καλή ανάρωση των αθλητών μας για την δύσκολη ημέρα που μας ξημερώνει αύριο. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κούρο Σάμου όπου μέσα σε λίγες ώρες έδωσε 2 παιχνίδια ( Με Αίολο και ΦΟΒ) και ήταν άκρως ανταγωνιστικός. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αύριο μέσω του Προφίλ μας στο Twitter θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία του παιχνιδιού όπως το σκορ, τις φάσεις, Φωτογραφίες κτλ. Είναι κάτι καινοτόμο για τα Χιακά Αθλητικά δεδομένα ώστε να μεταδίδουμε το παιχνίδι στους φίλους μας στην Χίο που θα αγωνιούν για την εξέλιξη τουΚαλή ξεκούραση σε όλους!

 

Δεκάλεπτα: 21-12, 17-13, 11-10, 09-19

 

Φ.Ο.Βροντάδου Χίου (Αγγελίδης): Κιρκινέζης 29 (2), Καρύτης , Τριπολίτης 9 (1), Στείρος Μ. 14, Τσεσμελόγλου, Αχλαδίτης, Φραγκομίχαλος 6 (1), Σλατσένκο, Ντομάτας, Μπουρνιάς, Κοκκινάκης,  Στείρος Θ.

 

Κούρος Σάμου (Βογιατζής): Σιγανός 12, Γαλάνης, Σαρτούνας 3(1), Σιγανός Ε 8, Βαξεντης 5, Τσαχιριδης 4, Τσεσμελής, Παπαγεωργίου 9, Σβαστής