Ο  Φ.Ο.Β. διοργανώνει εκδρομή   στην πανέμορφη Ρουμανία, ξεκινώντας από την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα και διασχίζοντας τις Τρανσυλβανικές  Άλπεις

Το ταξίδι αυτό (6 ΗΜΕΡΕΣ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ) αποτελεί έναν περίπατο πίσω στο χρόνο:

•  Στις όχθες του ποταμού Ντιμπόβιτσα, θα αντικρίσετε μια σύγχρονη μητρόπολη πεντακοσίων περίπου ετών, με πλούσια ιστορία, έντονο παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Μια κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα με επιβλητικές σοσιαλιστικές λεωφόρους, τεράστια πάρκα και εξαιρετικά αρχοντικά κτίρια. Σε κάθε γωνιά της πόλης που αναπλάθεται ξεφυτρώνουν κομψά ξενοδοχεία, ατμοσφαιρικά εστιατόρια, πολύβουα κλαμπ και ενδιαφέροντα μουσεία που επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν το Βουκουρέστι ως μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που συνδυάζει τις παραδόσεις με τον μοντέρνο τρόπο ζωής.

•  Τα κάστρα, τα φρούρια, τα λιθόστρωτα δρομάκια που θα διασχίσετε, οι περίτεχνες εκκλησίες και η αυθεντική μεσαιωνική αρχιτεκτονική που θα θαυμάσετε δεν είναι τίποτα άλλο παρά κάποιοι από τους πολλούς θησαυρούς που κρύβει η Τρανσυλβανία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής στο συνημμένο αρχείο).

·    1η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

·    2η ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

·    3η ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΟΥΡΤΕΑ ΝΤΕ ΑΡΓΚΣ  – ΣΙΜΠΙΟΥ

·    4η ημέρα: ΣΙΜΠΙΟΥ – ΣΙΓΚΙΣΟΑΡΑ – ΜΠΡΑΣΟΒ

·    5η ημέρα: ΠΟΙΑΝΑ ΜΠΡΑΣΟΒ – ΜΠΡΑΣΟΒ   – ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΡΑΝ  – ΣΙΝΑΙΑ  ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΛΕΣ

·    6η ημέρα: ΣΙΝΑΙΑ –ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ   – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

·     ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 520€

·     ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ: 440€

·     Μονόκλινο δωμάτιο: +140€

 

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις απευθείας στο πρακτορείο Sunrise Τours (Τηλ. 22710 41390) μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 και ώρα 14:00.

Προκαταβολή 200€

Επισυναπτόμενα

Αρχείο Μέγεθος αρχείου Λήψεις
pdf ekdromi_fov_roymania_12 330 KB 327