ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βροντάδος, 19 Απριλίου 2013

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι ο αθλητισμός προάγει τα ήθη και τις αρχές ενός τόπου. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει στο τοπικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Χίου, όπου για άλλη μια φορά ο παράγοντας άνθρωπος έρχεται να δείξει το άσχημό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να ισχύουν πάλι δυο μέτρα και δυο σταθμά σε ένα σάπιο κατεστημένο .
Αναφερόμαστε φυσικά στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας μας και του ΒΑΟΛ, όπου κατά την διάρκεια του αγώνα και με υπαιτιότητα παίχτη του ΒΑΟΛ και λόγω της άνευ προηγουμένου αδράνειας των διαιτητών δημιουργήθηκε επεισόδιο με παίχτη της ομάδας μας, το οποίο κλιμακώθηκε μετά το τέλος αυτού και είχε ως αποτέλεσμα να διαδραματισθούν σκηνές ντροπής με τους παίχτες των δύο ομάδων να συμπλέκονται, αλλά και ανθρώπους του ΒΑΟΛ (βοηθός προπονητή) να τροφοδοτούν την ένταση με προκλητικές συμπεριφορές.

Ποιο είναι όμως αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση;
Μα τι άλλο από την απόφαση των διαιτητών κ. ΓΙΑΚΟΥΜΑ – ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ, οι οποίοι – θέλοντας να πιστεύουμε;;;- κρίνοντας απολύτως αμερόληπτα και μη κλείνοντας το φύλλο αγώνος στο γήπεδο που πραγματοποιούνταν ο αγώνας, πήραν μαζί τους όλα τα δελτία και των δυο ομάδων, και αποφάσισαν ύστερα από δυο ώρες στα γραφεία της τοπικής επιτροπής Χίου στο κλειστό γυμναστήριο Χίου όπου μπαινόβγαιναν μέλη αυτής!!!!!!!!! να αφαιρέσουν δυο δελτία παιχτών μας. οι οποίοι κατά την διάρκεια της χρονιάς ουδέποτε δημιούργησαν πρόβλημα και όχι του κατά γενική ομολογία υπαίτιου παίκτη του ΒΑΟΛ, ο οποίος σημειωτέον αν τιμωρούνταν, όντας υπότροπος δε θα αγωνίζονταν στους τελικούς του πρωταθλήματος με την ομάδα των ΙΩΝΩΝ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΦΟΒ