Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα αγωνιστικά τμήματα των Ανδρών και των Γυναικών του ΦΟΒ ξεκίνησαν με ήττες απέναντι στο ΒΑΟΛ και στον ΑΙΓΕΑ αντίστοιχα. Ξεκινώντας το Σαββατο με  την δυνατή ομάδα του ΒΑΟΛ, σ’ ένα γεμάτο Βούρειο, με παιδιά απο τις ακαδημίες μας δείξαμε καλα στοιχεία για το άμεσο μέλλον.   Είμαστε στο 70% των δυνατοτήτων μας έτοιμοι, με πολύ δουλειά, με επιμονή, υπομονή και με την επιστροφή του αρχηγού και βασικού μας Center Κων/νο Κουϊμτζή θα ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές στο Χιώτικο μπάσκετ. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και στο τεχνικό team το οποίο κάτω απο αντίξοες συνθήκες (τιμωρία Κ. Αμέντα) ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην δυσκολία του αγώνα. Πολλά προβλήματα και άδικα σφυρίγματα απο τους διαιτητές οι οποίοι δεν έδωσαν κανένα αντιαθλητικό φαουλ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα τυγχάνουμε  καλύτερης διαιτησίας. 

ΦΟΒ: Πλατής 2, Εσκίδης, Πασπαλάς 22, Μοσχούρης 14(2), Κοϊνάρης, Λαζαρίδης 18, Στάθης, Κοττας, Αργυρούδης 8(1), Χαμέτης 6. 


 

Την Κυριακή το μεσημέρι στο Βούρειο οι γυναίκες μας έχοντας στην σύνθεση τους 4 παγκορασίδες αντιμετώπισαν την ανώτερη ομάδα του ΑΙΓΕΑ. Όπως φαίνεται και απο το σκορ απο το 1ο δεκάλεπτο η αντίπαλος μας πήρε διαφορά ασφαλείας. Έπαιξαν όλες οι παίχτριες μας και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.

 

ΦΟΒ: Κατσάλα 9, Μοσχούρη 4, Στέγκου 4, Παντελόγλου 2, Λιβανού 2, Θλιβίτη 4, Τσίμιλα 4, Αργυρούδη 2