Την Δεύτερη συνεχόμενη ήττα υπέστη η Ανδρική ομάδα του ΦΟΒ απένατι στους Ίωνες με σκόρ 63-56 στο Κλειστό Στάδιο Χίου. Σ’ένα κάκιστο παιχνίδι -ντέρμπι απο πλευράς διαιτησίας και σκληρων μαρκαρισμάτων τα οποία δεν δόθηκαν ποτέ ως αντιαθλητικά για την ομάδα μας, καταφέραμε να δέιξουμε την ανωτερότητα μας σε όλο το παιχνίδι. Στο 1ο ημίχρονο  η σωστή άμυνα και οι πολλές λύσεις στην επίθεση έφεραν την ομάδα μας μπροστα για 1 πόντο( 32-33) αλλά στην επανάληψη τα λάθος σφηριγμάτα και το μειωμένο για σημερα ρόστερ μας, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση των Ιώνων. Είμαστε στο 70% των δυνατότητων μας και συνεχίζοντας δυναμικά την σωστή δουλειά στις προπονήσεις, το καλό κλίμα και με την επιστροφή του Αρχηγού μας Κων/νο Κουϊμτζή η ομάδα μας θα επανέρθει σε πλήρη αγωνιστική δράση και διεκδικώντας πλήρως το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.
Τέλος αναμενουμε να δουμε το βιντεο του προηγουμενου αγώνα για να επαληθευτουμε οσον αφορα την διαμαρτυρία μας προς στο διαιτητη Κύριο Ι. Λουκαράκη οποιος ορθός δεν άφηνε τον δηλωμένο προπονητή μας ( Γεν. Αρχηγός Ιωάννης Μπατής) στο φύλλο αγώνος να σηκωθεί απο το πάγκο ο οποίος δεν διαθέτει κάρτα προπονητή, ενω το ιδιο διαιτητικό δίδυμο, ακριβώς στο προηγούμενο παιχνιδι ΑΙΓΕΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ, ο δηλωμένος προπονητής (παίχτης,έκανε χρέη προπονητή) του Αιγέα ηταν συνεχώς ορθιος χωρις καν να τον παρατηρήσουν.


ΦΟΒ (Μπατής): Πλατής, 5 (1τρ) Εσκίδης, Πασπαλάς 20(2τρ), Μοσχούρης 8, Κοινάρης, Λαζαρίδης 6(1τρ), Στάθης, Αργυρούδης 17(5τρ), Χαμέτης 4, Κουιμτζής