Ο Βροντάδος και ο Φ.Ο.Β. αποχαιρέτησαν το Σάββατο 31 Ιουλίου 2010 τον Κωνσταντίνο Σ. Καλλίτση, συνταξιούχο λογιστή, και πρόεδρο επί σειρά ετών του Ομίλου, alt 
Ο Κων/νος Καλλίτσης, γαλουχημένος από τους γονείς του Σταύρο και Ζηνοβία Καλλίτση με τα νάματα της Ορθόδοξης εκκλησίας μας ευλογήθηκε να συνδεθεί από μικρός με τις  Χριστιανικές κινήσεις, τον προσκοπισμό και τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου τον οποίο υπηρέτησε πιστά για 40 περίπου χρόνια από το 1959 έως και το 1996.

Από τη θέση του Γενικού Γραμματέα συνεργάστηκε με αξιόλογους προέδρους του Φ.Ο.Β. όπως ο αείμνηστος Παντελής Φαράκλας και ο Αντώνιος Χαροκόπος σε έργα ευποιίας για τον Όμιλο όπως η κατασκευή των πρώτων γραφείων το 1964, και όταν αργότερα το 1975 ανέλαβε Πρόεδρος συνέδεσε το όνομά του με σημαντικούς σταθμούς της Ιστορίας του Φ.Ο.Β. και συγκεκριμένα  τα εγκαίνια του Φαφαλιείου Σταδίου Βροντάδου,  την κτιριακή επέκταση του Φ.Ο.Β. με αίθουσες εκδηλώσεων και Μουσείου , την ίδρυση αθλητικών τμημάτων, εκδρομές, πνευματικά συνέδρια, εφημερίδα, διαλέξεις, εκδόσεις. Ήταν παντού και σ’ όλα παρών.
 
Συνοδός στις αθλητικές ομάδες, στο θεατρικό και μουσικό τμήμα, στην ξενάγηση των εκλεκτών ομιλητών, στις εκδρομές .alt
Ήταν η ψυχή του Φ.Ο.Β. για πολλά χρόνια.
Υποστήριζε τις απόψεις του με πάθος. Διεκδικούσε μ’ όλες του τις δυνάμεις τα συμφέροντα του Φ.Ο.Β., του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου , του Δήμου Βροντάδου.
Ήταν πρωτεργάτης σε πρωτοβουλίες της ενορίας για τη διατήρηση των εθίμων και παραδόσεων, μάρτυρας στα δικαστήρια για τη διαφύλαξη της περιουσίας του Αγ. Γεωργίου, δεινός ομιλητής σε συνέδρια, και εξαιρετικά χρήσιμος ως συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο Δήμο Βροντάδου.
Έβαζε στόχους και τους πετύχαινε. Ήταν διορατικός, τολμηρός, πεισματάρης επίμονος και δημιουργικός. Εξαίρετος ως λογιστής, αξιοποιούσε κάθε γνωριμία, εύρισκε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, είχε φίλους  σ’ όλη την Ελλάδα.alt
Η επίμονή στις θέσεις του πολλές φορές δημιουργούσε αντιπάθειες. Όλοι όμως αναγνώριζαν το πάθος του, την πίστη σε αξίες και την παθολογική αγάπη του για την Βροντάδο.
Το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου ξεπέρασε με την αγάπη και την αδιάλειπτη φροντίδα των παιδιών του που του συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Είδε τα 3 παιδιά του αποκαταστημένα και χάρηκε τα 7 του εγγόνια.
Άφησε σ’ όλους μας λαμπρή παρακαταθήκη.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του