Τα τμήματα πετοσφαίρισης (βόλεϊ) του ΦΟΒ είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα τη χρονιά που πέρασε.

Η ομάδα νεανίδων τερμάτισε στη 2η θέση  στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ της κατηγορίας αυτής, μία πολύ σημαντική επιτυχία για όλα τα κορίτσια . Σημειώνοντας ανοδική πορεία από παιχνίδι σε παιχνίδι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν δύσκολους αγώνες. Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα κορίτσια ξεκίνησαν αυτή τη χρονιά να παίζουν, χωρίς να έχουν αγωνιστική εμπειρία, στάθηκαν επάξια και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.  Στην ομάδα έπαιξαν οι Μπαχά Ανθή,  Νύκτα Τίνα, Συρρή Μαρία,  Μαθιούδη Αγγελική, Μαστραντώνη Εβελίνα, Χρυσούλη Δέσποινα, Λιάπη Μυρόπη, Τερζή Πένυ και Ντανάι Σταματία.

Το γυναικείο τμήμα κατέλαβε την 3η θέση έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν ιστορία στο άθλημα και πολλά χρόνια κοινής προπόνησης μέσα στο γήπεδο. Παρά τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι παίκτριες του γυναικείου τμήματος, αφιέρωσαν ώρες από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους και κατάφεραν να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία παίζοντας και εκπροσωπώντας το σωματείο μας. Η ομάδα απαρτίζεται από τις Αθηναίου Μαρία, Κάμπουρα Αγγελική, Νικήτα Μαριάνθη, Παντέλα Αγγελική, Παραδείση Ευγενία, Πουλάκη Ζωρζίνα, Σκιαθίτη Αγγελική και  Σουσούρη Αθηνά.

Οι  ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων, επίσης, συμμετείχαν και έπαιξαν στις αντίστοιχες κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα οι κορασίδες μας,  διεκδικώντας τη νίκη μέχρι το πέμπτο σετ, μας έδωσαν  πολλές ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Σε αυτές τις κατηγορίες συμμετείχαν οι Χρυσούλη Δέσποινα, Λιάπη Μυρόπη, Ντανάι Σταματία, Τερζή Πηνελόπη, Ροδίτη Δέσποινα, καθώς και οι νεότερες Φαφαλιού Ελευθερία,  Κουρτέση  Ιωάννα, Τσαμπλάκου Κλεοπάτρα, Αναστασάκη Μαριάννα, Κομνηνάρη Εύη, Μαυριάνου Μαρία.

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στα αγόρια της ομάδας του ΦΟΒ, που κατέλαβαν την 3η θέση της κατηγορίας παμπαίδων, μία ομάδα  η οποία ξεκίνησε από το μηδέν, αλλά κατάφερε να αγωνιστεί με πάθος και πείσμα μέχρι το τέλος. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Καρύτης Φώτης, Καρύτης Κωνσταντίνος, Μαστραντώνης Στράτος, Σώρος Παναγιώτης, Γανιάρης Νικόλαος, Στείρος Π. Σταμάτης, Φραγκομίχαλος Σιδερής, Τσαμπλάκος Σιδερής.