Αγαπητοί αθλητές,
Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητοί φίλοι τουΤμήματος Μπάσκετ του ΦΟΒ,

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου
σας καλωσορίζει και εύχεται στους μικρούς αθλητές μας
καλή αγωνιστική και μπασκετική χρονιά!
Καλή πρόοδο, υγεία και πάντα επιτυχίες στους στόχους σας!

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινάει σήμερα η νέα αγωνιστική σεζόν 2013-2014 που θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο. Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να σας ευχηθούμε καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ, αλληλεγγύη και αισιοδοξία, τρία απαραίτητα συστατικά για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε σήμερα.

Αναφορικά, το τμήμα μπάσκετ του ΦΟΒ αριθμεί αισίως 90 εγγεγραμμένους αθλητές στα τμήματα Υποδομής του, ηλικίας 4 έως 15 ετών.

Ο αρχιπροπονητής του προγράμματος των Τμημάτων Υποδομής Κώστας Αμέντας, προπονητής της Ανδρικής  και Γυναικείας ομάδας για 13η συνεχή χρονιά, μαζί με το μέλος του ΔΣ και γενικό αρχηγό Ιωάννη Μπάτη, και ένα εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο με τη συμμετοχή του  Δημήτρη Εσκίδη (προπονητής Αγοριών Senior, Παμπαιδικού, Παιδικού τμήματος) του Δημήτρη Πασπαλά (αθλητή της ανδρικής ομάδας, προπονητής παγκορασίδων-κορασίδων) και της Μαρία Κατσάλα (αρχηγός γυναικείου, προπονήτρια junior και κορίτσια senior), στελεχώνουν το δυναμικό υποστήριξης και παράλληλα την διεκπαιρέωση του αγωνιστικού και οργανωτικού προγράμματος με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής. Με τις γνώσεις, την εμπειρία, την παιδαγωγική τους προσέγγιση και την ευχάριστη διάθεση επιτυγχάνουν την αρτιότερη διδασκαλία των δεξιοτήτων του μπάσκετ και προετοιμάζουν τα παιδιά για ένα δίκαιο, ομαδικό αλλά και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Απώτερος σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Βροντάδο και όχι μόνο, να δώσουμε στους νέους τη δυνατότητα να αθλούνται στον ελεύθερο χρόνο τους και να δημιουργήσουν συναναστροφές σε ένα υγιές και ακίνδυνο περιβάλλον.

Τα Τμήματα Υποδομής στεγάζονται σε 3 γυμναστήρια με εύκολη πρόσβαση: στο ανοιχτό και μεγαλοπρεπές “Φαφαλίειο Στάδιο”,στο κλειστο Δημοτικό γυμναστήριο “Γεώργιος Βούρος” και στη Νέα προπονητική μας Αίθουσα Αγ. Γεωργίου. Οι προπονήσεις των Τμημάτων Υποδομής λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με συχνότητα 3 έως 4 φορές ανάλογα με το τμήμα, ενώ παράλληλα οι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγώνες, σε φιλικά τουρνουά, και σε άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Καλέστε στο τηλέφωνο 6977623030 ή στο 6976112538 και ενημερωθείτε για τις ώρες εγγραφής και τα προγράμματα συμμετοχής. Αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων πατήστε ΕΔΩ

 

Η νέα μασκότ των τμημάτων Υποδομής...ο ΦΟΒερούλης...

Η νέα μασκότ των τμημάτων Υποδομής…ο ΦΟΒερούλης…