Συγχαρητήρια Συγχαρητήρια και πάλι Συγχαρητήρια στο παιδικό τμήμα του ΦΟΒ καθώς πριν λίγη ώρα κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Παίδων Χίου 2013-2014 για 1η φορά στην ιστορία του συλλόγου μας νικώντας στην τελευταία αγωνιστική τον ΒΑΟΛ με σκορ 46-68 στο βούρειο. Για ακόμη μια φορά τα βρονταδουσάκια μας, μας έκαναν υπερήφανους, αποδεικνύοντας  ότι οι κόποι όλων αυτων των χρόνων πιάνουν τόπο, κατακτώντας 2η συνεχόμενη χρονιά μετα το πρωταθλημα παμπαίδων και το φετινό παίδων. Η ομάδα μας το πίστεψε απο την αρχή του παιχνίδιου όπου προηγήθηκε με  διψήφια διαφορά  και την κράτησε μέχι τέλους. Λίγο πριν την λίξη του ματς παίχτες, προπονητικό και διοικητικό team άρχισαν τους πανηγυρισμούς όπου με το σφύριγμα της κόρνας γέμισαν το γήπεδο, όλοι αγκαλιάσμενοι δείχνοντας την δύναμη και την ομαδικότητα που πηγάζει σ’αυτη την ομάδα. Το ΔΣ του Φιλοπρόοδου Όμιλου Βροντάδου συγχαίρει τον προπονητή Δημήτρη Εσκίδη, τους εφόρους και ιδιαίτερα τους αθλητές μας  για την μεγαλειώδη κατάκτηση του τίτλου και την συγκροτημένη παρουσία τους σε όλη την αγωνιστική περίοδο όπως και για το καλύτερο δώρο που έκαναν για τα 90χρονα του Ομίλου. Για το τμήμα παίδων κλείνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν και το επόμενο ραντεβού είναι στις 11-13 Απριλίου όπου η ομάδα μας θα εκπροσωπίσει ώς Πρωταθλήτρια, το νησί μας στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ότι καλύτερο στην ζωή των αθλητών μας


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

4-23, 16-13, 11-14, 15-18

ΒΑΟΛ: (Καλαμάρης) Αγγελής Μ 2, Ιατρουδέλλης 1, Παπαγιαννάκης 4, Μαμουνής, Χιωτέλλης 18, Γιακουμής 2, Ντούλης 1, Πούλος 15(1), Γεωργούλης , Νικολάκης 3, Αγγελής Γ.

ΦΟΒ: (Εσκίδης-Αμέντας) Κιρκινέζης 14(2), Καρίτης, Τριπολίτης 9(1), Τσεσμετζόγλου, Στείρος Μ 12, Μανωλάκης 2, Στείρος Γ 13(1), Σλατσένγκο, Σπυράκης 2, Βασιλάκης 8, Φραγκομίχαλος 4, Φραγκιάς 4.