Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ
γιορτάζει φέτος 90 χρόνια παρουσίας και προσφοράς
στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Χίου 1924-2014 και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας στις εγκαταστάσεις του τις παρακάτω εκδηλώσεις:


1. Την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014 και ώρα 5.30 μ.μ την παραδοσιακή γιορτή των Μποναμάδων που τελείται ανελλιπώς από το 1956. Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί από το Δήμο Χίου ο πανελληνιονίκης αθλητής του Φ.Ο.Β. Χριστόφορος Μερούσης με το Ασημένιο μετάλλιο της πόλης της Χίου για τις αθλητικές του επιτυχίες που προβάλλουν το νησί μας. Επίσης θα επιδοθεί στον Ταξίαρχο Χίου κ. Δημόκριτο Ζερβάκη το αναμνηστικό του Φ.Ο.Β. των 100 χρόνων της μάχης του Αίπους για την αγάπη του προς το σωματείο μας. Θα επιδοθούν αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές της παμπαιδικής ομάδας μπάσκετ του Φ.Ο.Β. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παμπαίδων το 2013 και στον ιατρό κ. Γεώργιο Νομικό για τις υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς στους αθλητές μας. Θα ακουστούν μποναμάδες (έμμετροι σατιρικοί στίχοι) των Ιάκωβου Μπριλή, Δημήτρη Κυριαζή, Μαρίας Αθηναίου-Κάκαρη, Δέσποινας Βλυσίδου και ανώνυμου φίλου. Η χορωδία του Φ.Ο.Β. υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Σταύρου Στείρου θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα.


2. Τη θεατρική παράσταση «Φρικαντέλα» του Ευγένιου Τριβιζά σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ελπίδας Γεωργαντή. Η θεατρική Ομάδα του Φ.Ο.Β. με τους ερασιτέχνες ηθοποιούς Αγγελική Καστάνου-Τζούμα, Σταυρούλα Βασιλάκη-Τσαμπαρλή, Τζένη Καλλίτση-Βούκουνα, Μάρκο Κάβουρα, Δημήτριο Αρμενάκη, Ιωάννη Τσαμπαρλή και μαθητές από το 1ο και 3ο Δημοτικό Σχoλείο Βροντάδου θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους την Πέμπτη 2, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 στον Φ.Ο.Β. και ώρα 6.30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: μαθητικό 2€ και ενηλίκων 3€. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Β.