Κυριακή σήμερα και πλήρη αγωνιστική δράση είχαν τα αναπτυξιακά τμήματα του ΦΟΒ παγκορασίδων και παμπαίδων φέρνοντας μια ήττα και μία νίκη αντίστοιχα.

Ξεκινώντας το μεσημέρι, στο ηλιόλουστο Φαφαλείο οι παγκορασίδες μας ηττήθηκαν από την πιο έμπειρη ομάδα του Αιγέα με σκορ 38-68. Από την αρχή του παιχνιδιού τα κορίτσια του ΑΙΓΕΑ προηγήθηκαν στο σκορ και πήραν το προβάδισμα αλλά στην συνέχεια η ομάδα μας κατάφερε να παίξει καλό μπάσκετ με γρήγορες λύσεις στο σκοράρισμα και μάλιστα από κορίτσια γεννηθείς του 2003.  Από αυτά τα παιχνίδια η νέα ομάδα των παγκορασίδων μας αποκτά εμπειρίες και βρίσκουν πατήματα στο γήπεδο τα οποία στο μέλλον θα είναι χρήσιμα για την επίτευξη των στόχων μας.

ΦΟΒ: Ζαννίκου 2, Μοσχούρη 2, Κονσταντίνοβα 13, Ρωξάνα 7, Παπαδημητρίου 4, Τελή 2, Τσίμιλα 6, Μπατή 2

 


 

Αργότερα το απόγευμα η ομάδα των παμπαίδων μας κατάφερε να πάρει το “διπλό” απέναντι στην αξιόμαχη Ένωση ΛΣ με σκορ 37-84 και κατάφερε την 3η συνεχόμενη νίκη στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ στην κάτακτηση του τίτλου.  Σε ένα γεμάτο Βούρειο από θεατές, η ομάδα του ΦΟΒ απο το 1ο δεκάλεπτο με συνεχής αιφνιδιασμούς πήρε κεφάλι στο σκορ και όσο περνούσε ο χρόνος μεγάλωνε η διαφορά. Επίσης ο Δ. Εσκίδης είδε 10 από τους 12 παίχτες του να σκοράρουν. Στο παιχνίδι δεν έλειψαν και οι ωραίες φάσεις από τα Βρονταδούσακια μας, δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και την ενότητα που έχουν μεταξύ τους. Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την μαχητικότητα τους.


ΦΟΒ: Κιρκινέζης 2, Τριπολίτης 16, Τσεσμελόγλου 6, Μανωλάκης 4, Στείρος Γ. 24, Στείρος Μ. 2, Σλαντσένκο 4, Σπυράκης 3, Βασιλάης 21 (1τρ.), Φραγκιάς 2.