Την νίκη έφεραν οι Παίδες του ΦΟΒ πριν λίγο στο Βούρειο, στο παιχνίδι – ντέρμπι, νικώντας την Ένωση Λ/Σ με σκορ 70-76.  Τα Βρονταδουσάκια μας έφτασαν την διαφορά του σκορ του 1ου γυρου που είχαν ηττηθεί και τώρα ισοβαθμούν στον Όμιλο τους. Η διεκδίκηση όμως της 1ης θέσης θα ξεκαθαρίσει στην διαφορά πόντων απο τα συνολικά παιχνίδια. Στα του παιχνδιιού, οι Παίδες μας δεν ξεκίνησαν καλά κάνοντας  πολλά λάθη στην άμυνα και  αρκετή αστοχία στην επίθεση. Στην επανάληψη η ομάδα μας έφτασε ακόμα και -11 στο σκορ, αλλά ο Coach M. Αγγελίδης έδωσε το κίνητρο για την νίκη και με καθαρό μυαλό στα ριμπάουντ και στην άμυνα φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Για ένα ακόμη παιχνίδι- ντέρμπι η ομάδα μας φορτώθηκε με πολλά φάουλ και δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε πιο νωρίς. Κρατάμε την μαχητικότητα και με σκληρη δουλειά θα προχωρήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ενωσης για την αγωνιστικότητα τους. Επόμενο παιχνίδι για το Παιδικό τμήμα είναι στις 22/2 με τον ΝΟΘ στις 13:00 στο Φαφαλίειο.

ΕΝΩΣΗ: Τσάγκος 10, Μαυρέλος Ι. 1, Κωνσταντινούδης, Αποστολίδης Α, Μαυρέλος 33 (2), Ανθίτης 2, Γιαννοπαππας Μ 4, Γιανοπαππας Δ 19

ΦΟΒ: Κιρκινέζης 20, Καρύτης, Τριπολίτης 22, Τσεσμελόγλου 2, Στείρος Μ. 25, Αχλαδίτης Φραγκομίχαλος 2, Σλατσενσκο 4, Ντομάτας 2, Μπουρνιάς, Κοκκινάκης, Στείρος Θ.