Σήμερα 12/12/2012 και το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μπάσκετ του ΦΟΒ ήταν γεμάτο, φέρνοντας μια ήττα και μία νίκη για την ομάδα μας.

Αρχικά, νωρίς το μεσημέρι η ομάδα Παμπαίδων του ΦΟΒ αγωνιζόμενη και στο παιδικό πρωτάθλημα ηττήθηκε απο την αντίστοιχη ομάδα του Αιγέα. Τα παιδιά μας δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την νίκη τους στο παμπαιδικό πρωτάθλημα και έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ δείχνοντας μετρια εμφάνιση. Ας ελπίσουμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε στο παμπαιδικό πρωτάθλημα που είναι και ο στόχος μας, η κατάκτηση του.

ΦΟΒ: Κιρκινέζης 1, Φραγκιάς 2, Στείρος Μ 8, Βασιλάκης 15 (2τρ.), Γ. Στείρος 2


ΑΙΓΕΑΣ: Μπλάνης 15, Σερέπας 24, Σαλαγάρας 5, Μουτάφης 5, Φιλιππάκης 2, Αγγουλές 2, Παπσπανούδης 2


Αργότερα το απόγευμα η ανδρική μας ομάδα σε ρυθμό προπόνησης επιβλήθηκε με σκορ 83-31 επι του μαχητικού Νηρέα Καρδαμύλων στο Βούρειο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου και πέρασε στα Ημιτελικά αντιμετωπίζοντας τους Ιώνες τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο Κ. Αμέντας δοκιμάζοντας καινούργια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας κατάφερε να δει σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα. Επίσης δεν έλειψαν και οι ομορφες φάσεις – συνεργασίες. Στο μυαλό το παιχτών μας είναι ο επόμενος στόχος, το ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Όμηρο Καλλιμασιάς το Σάββατο 15/12 ώρα 7.00 μμ στο Κλειστό των Καμποχώρων.

 

ΦΟΒ: Αργυρούδης 9 (1τρ), Πνευματικούδης 8, Εσκίδης 3 (1τρ), Πασπαλάς 19, Πλατής 2, Κόττας 4, Κλούβας 3 (1τρ), Μοσχούρης 13 (2τρ), Λαζαρίδης 13π (1τρ), Στάθης 10, Κοϊνάρης 2


ΝΗΡΕΑΣ: Σαμπαλάρι 7, Καμπούρης 2, Κοκκαλιάς 5, Κωστάλας 7 (1τρ), Χατζηλάμπρου 4, Πέττικας
4