Την ήττα γνώρισε το τμήμα παίδων του ΦΟΒ καθώς ηττήθηκε απο την αντίστοιχη ομάδα του Αιγέα με σκορ 42-51. Οι περσινοί πρωταθλητές των παμπαίδων Χίου μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους. Στην συνέχεια ανατράπηκε το σκηνικό καθώς η ομάδα του Αιγέα  οδηγήθηκε στην γραμμή της φιλανθρωπίας αρκετές φορές. Τα Βρονταδουσάκια μας έπαιξαν απο την αρχή ΟΜΑΔΙΚΟ όπως πάντα και ποιοτικό μπάσκετ προσπαθώντας να μηδενίσουν τις απουσίες του ασθενή Μ. Στείρου και τραυματία Ν. Τριπολίτη, βασικών στελεχών της ομάδας μας.  Ενώ η αντίστοιχη ομάδα του Αιγέα έπαιξε μπάσκετ της δεκαετίας του ’80 με παίχτες  πιόνια που μπαίνουν μόνο και μόνο να συμπληρώνουν πεντάδα. Αυτό είναι το “σύγχρονο” μπάσκετ που διδάσκει η ομάδα Αιγέας τουλάχιστον στα ανδρικά τμήματα. Στα θετικά του αγώνα, η αξιοπρεπής παρουσία των παιδιών και των 2 ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Και στα αρνητικά μια ακόμη παράσταση που έδωσε ο περιοδεύων θίασος της κερκίδας του Αιγέα, ο οποίος ευτυχώς φέτος αποτελείται απο άτομα που μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού.

 

ΦΟΒ(ΕΣΚΙΔΗΣ): ΚΙΡΚΙΝΕΖΗΣ 11(1),ΚΑΡΙΤΗΣ,ΦΡΑΓΚΟΜΙΧΑΛΟΣ,ΤΣΕΣΜΕΛΟΓΛΟΥ,ΣΤΕΙΡΟΣ Μ,ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 3(1),ΣΤΕΙΡΟΣ Γ 10,ΣΠΑΤΣΕΝΚΟ,ΝΤΟΜΑΤΑΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ 16(3),ΦΡΑΓΚΙΑΣ.

ΑΙΓΕΑΣ(ΓΙΑΣΕΜΗΣ): ΜΑΡΗΣ,ΣΕΡΕΠΑΣ Ν 43(2),ΦΙΛΙΠΑΚΗΣ 2,ΚΟΛΛΙΑΡΟΣ,ΑΓΓΟΥΛΕΣ,ΣΕΡΕΠΑΣ 6(2),ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ,ΤΖΗΚΑΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ,ΜΠΟΥΤΣΟΥΚΟΥ,ΤΟΥΡΜΗΣ,ΞΥΛΑΣ.