Σήμερα οι ομάδες των Παίδων και Παγκορασίδων του ΦΟΒ συνέχισαν με ήττες απέναντι  στον Νηρέα και ΒΑΟΛ αντίστοιχα.
Ξεκινώντας με το Παιδικό μας, νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο το Καρδαμύλων, η ομάδα μας κατάφερε μονο στο 1ο δεκάλεπτο να είναι κοντά στο σκορ αλλά η ανώτερη ομάδα του Νηρέα ανέβασε την απόδοση της και επικράτησε άνετα με 78-26. Συγχαρητήρια στην καλοδουλεμένη ομάδα του Μαν. Χατζηλάμπρου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΦΟΒ: Κιρκινέζης 7 (1τρ.), Στείρος Γ 6, Στείρος Μ. 12(1τρ) , Τριπολίτης 1


Αργότερα το απόγευμα η ομάδα των παγκορασίδων μας έδωσε τον καλύτερο της εαυτό ως τώρα στα πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν, αλλα ηττήθηκε απο την σαφώς πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα του ΒΑΟΛ ομοίως του Μ. Χατζηλάμπρου με σκορ 66-46. Ήταν ενα υπέροχο παιχνιδι και απο τις 2 πλευρές και άφησε ικανοποιημένους όλους τους φιλάθλους που γέμισαν το Βούρειο. Τα κορίτσια μας δεν φοβήθηκαν τον δυνατό αντίπαλο και έδειξαν άριστα στοιχεία για την συνέχεια. Μακάρι να ακολουθήσουν κι αλλα παρόμοια ματς στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες Μπάσκετ. Επίσης και σε αυτό το ματς θέλουμε να ευχηθούμε συγχαρητήρια στον Coach Μαν. Χατζηλάμπρου και στην ομάδα του ΒΑΟΛ.

ΦΟΒ: Ζαννίκου, Γαρρή, Παντελάκη, Μπατή, Τσίμηλα 13, Κοντσαντίνοβα 2, Σκουφάλου 4, Λιάκου, Τελλή 4, Μοσχούρη 17, Μπαχά, Παπαδημητρίου 6.