Την ήττα γνώρισαν οι παμπαίδες μας στον τελικό του Πρωταθλήματος απο την ομάδα των Ιώνων με σκορ 53-63 στο κατάμεστο Βούρειο. Tα παιδιά μας μπήκαν νοθρά στην αρχή του παιχνιδιού όπου στο 1ο δεκ. κάνοντας πολλά λάθη, η ομάδα των Ιώνων προηγήθηκε με +12. Στην συνέχεια κάνοντας πολλές αντεπιθέσεις και με καλύτερη αμυντική λειτουργία φέραμε το ματς στον πόντο. Στην επανάληψη μπαίνοντας πιο δυνατά και ισορροπώντας το παιχνίδι ξεκίνησαν τα εξωαγωνιστικά “όργανα”. Καθώς, το παιχνίδι διεκόπει 2 φορες για 20′ λόγω διάφορων υβρίσεων που ακούστηκαν απο την κερκίδα των Ιώνων προς τους Διαιτητές. Έτσι ανακοίνωσαν ορθώς την εκκένωση του γηπέδου όπου οι φίλαθλοι μας κάνοντας πρώτοι το 1ο βήμα άδειασαν τις κερκίδες.  Μετά την συγκατάθεση των διαιτητών ο αγώνας συνεχίστηκε με γεμάτο το γήπεδο όμως πλεόν ηταν αργά, το περιστατικό έριξε τον ρυθμό που είχαμε αποκτήσει. Τα παιδιά των Ιώνων κατάφεραν και προηγήθηκαν στο τέλος ενω ο ΦΟΒ πλησίαζε στο πόντο. Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε το ματς όπου η πιο μεγάλη ηλικιακά ομάδα των Ιώνων κατάφερε και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Οι αθλητές μας με ψηλά το κεφάλι τερμάτησαν στην 2η θέση έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο των Πάιδων και συνεχίζουν πιο δυνατά για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα μας αποτελείται απο 7 αθλητές γεν. 2000 όπου η ΤΕ Χίου “με το έτσι θέλω” θα στερήσει σ’αυτά τα παιδιά την συμμετοχή τους στο Παμπαιδικό πρωτάθλημα και θα τους “ανεβάσει” στην κατηγορία παίδων λόγω αλλαγής στους κανονισμούς. Αυτή είναι η ανάπτυξη που θέλουμε; Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιώνων για την κατάκτηση του τίτλου.

Ίωνες (Δέδες): Σκουφάρας 2, Καφεζής Ι. 1, Μελέκος 2, Μαυρογιάννης 13, Καφεζής Ζ. , Δανιήλ 9, Σεραφείμ 10, Καραμανής 21, Σταμούλης 1, Ντίμπρα 2, Φραγκάκης, Χάμπας.


ΦΟΒ (Εσκίδης): Κιρκινέζης 10, Αρμενης, Τριπολίτης 4, Στείρος 33, Τσεσμελόγλου, Φραγκομίχαλος, Σλατσένκο, Μανωλάκης 2, Στείρος Θ., Ντομάτας 2, Γαρρής 2