ΨΗΦΙΣΜΑ

Στο Βροντάδο και στα γραφεία του Φιλοπροόδου Ομίλου Βροντάδου (Φ.Ο.Β.) σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 07 μ.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Ομίλου κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Πολύδωρου Στείρου,  που με καταφανή συγκίνηση ανήγγειλε τον αδόκητο θάνατο της κ. Σμάρως Λώ, Αντιπροέδρου της Ενώσεως Βρονταδουσίων Αττικής (ΕΒΑΤ)

Ο πρόεδρος αναφερόμενος στην προσωπικότητα της εκλιπούσης τόνισε:

Η κ. Σμάρω Λώ αγαπούσε πολύ τον Βροντάδο και τους Βρονταδούσους. Υπηρέτησε την ΕΒΑΤ  για πολλά χρόνια και από διάφορες θέσεις στο Διοικητικό της Συμβούλιο με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Διαρκές μέλημά της ήταν η συσπείρωση των Βρονταδουσίων ιδιαίτερα της Αττικής και η δυναμική παρουσία τους στα δρώμενα του Βροντάδου.

Έδινε το παρόν στις εξορμήσεις, τις εκδρομές, τους εράνους, τα συσσίτια , το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ φροντίζοντας για την επιτυχία κάθε δράσης της ΕΒΑΤ με προσωπική επικοινωνία. Μεγάλη η προσφορά της στο θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας που στήριζε με κάθε τρόπο.

Αγαπούσε τον Φ.Ο.Β. και ενδιαφερόταν για την πρόοδό του. Παρούσα σε κάθε εκδήλωση του Φ.Ο.Β. όταν βρισκόταν στο Βροντάδο –  ένα καλοκαίρι μας δίδαξε και κηροπλαστική – και με τη σκέψη της, στις εκδηλώσεις που απουσίαζε.

Η κ. Σμάρω Λώ ήταν πρόσχαρη, καταδεκτική, δυναμική, δραστήρια, καλή σύζυγος και μητέρα, στήριγμα των αδυνάτων, άνθρωπος του καθήκοντος, άνθρωπος της Εκκλησίας.

Ήταν αγαπητή και σεβαστή από όλους.

Ο Βροντάδος έχασε σήμερα ένα άξιο τέκνο του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της

Τα μέλη του Δ.Σ. σε ένδειξη τιμής ομόφωνα

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

  1. Να αναρτηθεί η Σημαία του Φ.Ο.Β.  μεσίστια την ημέρα της κηδείας της.
  2. Να παρευρεθεί η κ. Ντίνα Λιαδή ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Φ.Ο.Β. στην εκφορά της εκλιπούσης και να  εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Ομίλου στην οικογένειά της.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην εφημερίδα του Φ.Ο.Β.  «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ» με ανάλογη νεκρολογία.
  4. Να επιδοθεί αντίγραφο του παρόντος στην οικογένειά της

Ο Πρόεδρος                        Τα Μέλη              Ο Γ. Γραμματέας

Πολύδωρος Στείρος                                             Αντώνιος Νικολάου