Βρονταδούσικο Βραδυνό στην πλατεία του Φ.Ο.Β.

(Φωτογραφίες και κείμενο: Στείρος Πολύδωρος)

 

Το Βρονταδούσικο Βραδυνό στην πλατεία του Φ.Ο.Β. την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012 ανήμερα της γιορτής του Αγίου Σταματίου εξελίχθηκε σε μικρό πανηγύρι.

Ο ανοικτός χώρος, η ωραία μουσική από τους Κων/νο Κλουβάκη και τον Σάκη Σεζένια  που μας συνόδεψαν μέχρι πρωίας, οι νόστιμοι μεζέδες φτιαγμένοι από τα χέρια των γυναικών μελών και συζύγων του Δ.Σ. και πολλών φίλων και το άφθονο κρασί δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο χορός άργησε να ξεκινήσει αλλά όταν ξεκίνησε η πίστα ήταν συνέχεια γεμάτη.

Οι ερασιτέχνες τραγουδιστές της παρέας δοκίμασαν το ταλέντο τους. Μας τραγούδησαν οι Γιάννης Κοτσάνης, ο Κώστας Ψυχιάς και ο γιατρός μας ο Τάσος ο Τριπολίτης. Συγκινητική ήταν η διάθεση για προσφορά όλων των μελών των οικογενειών του Δ.Σ.  του Φ.Ο.Β.

Μικροί και μεγάλοι βοήθησαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στο μάζεμα. Ανεβοκατέβηκαν τραπέζια και καρέκλες, στρώθηκαν και στολίστηκαν τα τραπέζια, ετοιμάστηκαν και μοιράστηκαν τα πιάτα, σερβιρίστηκε το κρασί.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ντόπιοι, Χιώτες, Πατρινοί και Απόδημοι ευχαριστήθηκαν την όμορφη βραδιά και μας ευχηθήκαν και του χρόνου να το επαναλάβουμε.